Találja meg

álmai autóját

Segítünk megtalálni álmai autóját. Ha nem találná meg aktuális kínálatunkban, a tartósbérleti konstrukcióban biztosan tudunk egy jó ajánlatot mondani rá.

home bmw

Tartósbérlet

A GF Auto fő szolgáltatása a tartósbérleti és egyéb autó lízing szolgáltatások kínálata. Európa számos autózgatójával remek kapcsolatot ápolunk, így a konkurenciáink többségénél jobb ajánlattal tudunk szolgálni Önöknek.

Mivel beszállítóinkkal folyamatos jó kapcsolatot ápolunk és a megrendelések számát is hónapról hónapra növeljük, így egyre jobb árakat is kapunk melyet természetesen így ügyfeleink is élvezhetnek. Ezen okból kifolyólag nincs fix autó kínálati listánk online kalkulátorral, mivel egy mai ajánlat jövő héten már nem feltétlenül lesz érvényes a jobb árak miatt, így minden esetben egyedei árajánlatokat készítünk kedves leendő ügyfeleinknek. Legyen szó bármilyen típusú gépjárműről, mi garantáltan tudunk egy igen kedvező ajánlatot mondani rá.

 

 

Számítástechnikai eszközök értékesítése

A kiváló partnereinknek hála a Gf Auto másik tevékenységi köre a számítástechnikai eszközök és kiegészítők értékesítése. Számos nagykerrel állunk kapcsolatban, így számos dologban a piaci árt alatt tudunk valamivel dolgozni.

 

 

Copyright © 2022. www.gf-auto.hu